(foto) Meghan Markle, fermecătoare de ziua ei. Ce ţinută a purtat la aniversarea de 37 de ani

Pe 4 august, Meghan Markle a împlinit vârsta de 37 de ani, ziua fiind sărbătorită pentru prima oară în calitate de membră a Familiei Regale, mai exact, ca Ducesă de Sussex.

(foto) Meghan Markle, fermecătoare de ziua ei. Ce ţinută a purtat la aniversarea de 37 de ani
(Foto: hepta)

Fosta actriţă şi-a petrecut ziua de naştere alături de Prinţul Harry (33) la nunta unor prieteni apropiaţi şi, cum era de aşteptat, apariţia sa nu a dezamăgit deloc. Ducesa de Sussex a fost prezentă la nunta lui Charlie Van Straubenzee, unul dintre cei mai buni prieteni ai soţului ei, unde Prinţul Harry a fost cavaler de onoare, notează one.ro.Meghan Markle, fermecătoare de ziua ei. Ce Å£inută a purtat la aniversarea de 37 de ani Meghan Markle, fermecătoare de ziua ei. Ce Å£inută a purtat la aniversarea de 37 de ani

Meghan Markle a avut o apariţie impecabilă, aceasta optând pentru o rochie neagră cu jocuri de culori– verde închis, alb şi roz pudrat, creaţia vestimentară aparţinând brandului Club Monaco. Rochia purtată costă 328 de dolari, iar Meghan a ales să o accesorizeze cu o pălărie fantezistă de la Philip Treacy, o curea în talie din piele, o pereche de pantofi stiletto de la Aquazzura şi un clutch Kayu.

Pub

Potrivit tradiţiei, Meghan Markle a fost sărbătorită de Casa Regală într-o cină restânsă, alături de membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi. Anul trecut, Ducesa de Sussex şi-a sărbătorit ziua tot alături de Prinţul Harry, dar într-un safari african, în Botswana, la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub