(foto) Lot de articole vestimentare, în sumă de circa 60 de mii de lei, reținut de poliția de frontieră

Un mijloc de transport plin cu diverse articole vestimentare și accesorii, fără acte de însoțire, a fost oprit în trafic de către polițiștii de frontieră.

(foto) Lot de articole vestimentare, în sumă de circa 60 de mii de lei, reținut de poliția de frontieră
(Foto: border.gov.md)

Inpectorii de frontieră au acționat pe traseul național Soroca-Chișinău, mai exact în apropierea satului Volovița, reținând un mijloc de transport de model Volkswagen Tuareg.

Conducătorul auto în vârstă de 23 ani a prezentat atât documentele solicitate de polițiștii de frontieră cât și autoturismul spre verificare. Ca urmare a fost depistat un număr mare de articole vestimentare, diverse accesorii, genți și altele, estimate la suma de 60 mii lei.

Pub

Șoferul a spus că a achiziționat bunurile de la un magazin specializat din orașul Soroca cu scop de comercializare în municipiul Chișinău, însă nu a putut justifica cele spuse printr-un act anume. La locul faptei a fost întocmit proces verbal de constatare a ilegalității comise, iar încărcătura a fost depozitată la sediul SPF Soroca până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Tânărul riscă o amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale, conform art. 265 Cod Contravențional al Republicii Moldova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub