(foto) Liderii căror state vor fi prezente la deschiderea FIFA 2018: În mare parte, reprezentanții țărilor CSI

Marea deschidere a Cupei Mondiale de fotbal ce se va începe mâine în Rusia se lasă așteptată de sute de mii de susținători, printre ei sunt și 17 lideri de stat. Unul dintre ei va fi și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dimitrii Pescov a anunțat cine vor fi liderii de stat care vor fi prezenți la deschiderea FIFA 2018, la data de 14 iunie în Moscova, scrie medusa.

În mare parte liderii, ţărilor fac parte din CSI și America Latină, cum ar fi Abhazia, Azerbaijan, Belarusia, Uzbekistan, Arabia Saudită și altele.

De menționat că premierul britanic Theresa May a anunţat că niciun ministru sau membru al familiei regale britanice nu se va deplasa la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, măsură de protest după otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal şi a fiicei sale, în oraşul Salisbury din sud-vestul Angliei.

De asemenea câteva zile mai târziu, Islanda a anunțat boicot diplomatic, în sprijinul Londrei.

(foto) Liderii căror state vor fi prezente la deschiderea FIFA 2018: În mare parte, reprezentanții țărilor CSI

UNIMEDIA amintește că Igor Dodon s-a pornit în această dimineață spre Moscova. Acesta a declarat că a fost invitat de Vladimir Putin pentru a fi prezent la deschiderea Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.