(foto) Jaguar Land Rover a făcut un sistem multimedia modern pentru maşini clasice

Subdiviziunea Jaguar Land Rover Classic a introdus un nou sistem de infotainment pentru gama sa crescândă de piese și accesorii originale, oferind funcționalități moderne vehiculelor clasice.

Dispozitivul cu butoane şi ecran are un look autentic şi în acelaşi timp clasic, pentru a nu strica atmosfera în habitaclul unei maşini retro. Ceva similar a lansat şi Porsche acum câţiva ani.

Unitatea unică a sistemului clasic de infotainment în format DIN include un sistem de navigaţie care funcţionează prin satelit şi poate fi personalizat în una din cele 32 de limbi disponibile, integrare cu smartphone-ul, conectivitate Bluetooth, radio dual DAB/DAB+ digital, precum şi recepţia transmisiunilor FM/AM.

În plus pe lângă un model standard, alte patru versiuni distinctive ale sistemului vor fi oferite special, câte două, pentru autovehiculele Jaguar și Land Rover. Vezi cum arată toate şi ce alte dotări foarte utile include aparatul, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.