(foto) Ion Terguță, despre recomandarea CCA: „... respectiv neplătite de nimeni, să contribuie la mediatizarea unui proiect PD”

Jurnalistul Ion Terguță a comentat recomandarea Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) tuturor osturilor tv și radio din R. Moldova să difuzeze cu titlu gratuit cinci spoturi de promovare a avantajelor economice și sociale pe care le-ar genera construcția Arenei Naționale.

Foto: curentul.md

Acesta dezaprobă mediatizarea unui proiect gratis prin intermediul tuturor surselor media.

„După ANRE o altă instituție, la fel de independentă, răspunde apelului PD. CCA vrea ca proiectul electoral „Arena Chișinău „să fie promovat gratuit de către toată presa, aducă TV-uri. Și acum ca să înțeleg și eu. Tv-urile cu cea mai mare cotă de piață, (pentru că au cel mai numeros public, și încasează cei mai mulți bani pentru asta) cer TV-urilor mici, neimportante la măsurări și ne privite de nimeni, respectiv neplătite de nimeni, să contribuie la mediatizarea unui proiect PD.

Ca și concluzie - ori aceste TV-uri nu au cota de piață respectivă și încasează bani pe alte principii, ori cei de la CCA sunt niște tonți. Probabil că în timpul somnului de frumusețe i-o fi venit unuia ideea genială”, a scris actualul purtătorul de cuvânt al PLDM, Ion Terguță pe pagina sa de facebook.

(foto) Ion Terguță, despre recomandarea CCA: „... respectiv neplătite de nimeni, să contribuie la mediatizarea unui proiect PD”

UNIMEDIA amintește că CCA a venit cu un mesaj către toate posturilor tv și radio din R. Moldova, unde recomandă să difuzeze gratis proiectul Arenei Naționale.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.