(foto) Întinși pe saltele jos în Primărie. Cum fac greva foamei consilierii municipali din partea Partidului Nostru de la Bălți

E prima zi de greva foamei la Bălți. Consilierii municipal din fracțiunea Partidului „Partidul Nostru” au anunțat ieri greva foamei, acuzând Partidul Democrat de presiuni prin intermediul CNA-ului și Poliției.

(foto) Întinși pe saltele jos în Primărie. Cum fac greva foamei consilierii municipali din partea Partidului Nostru de la Bălți
(Foto: facebook / Ilian Cașu)

Întinși pe saltele în incinta Primăriei, așa și-au petrecut noaptea consilierii greviști.

Ilian Cașu, consilier în CM Chișinău din partea PN a publicat mai multe imagini cu situația grevei de la Bălți. Fotografia postată de Ilian Casu.

Pub

Menționăm că aleșii locali au anunțat că vor face greva foamei până vineri, la ședința consiliului, unde se va decide ziua organizării referendumului de demitere a primarului de Bălți.

UNIMEDIA amintește că pe data de 3 ianuarie, consilierii din cadrul CMB au votat pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Renato Usatîi.

Situația tot mai incertă la nivelul conducerii municipiului Bălți, s-a complicat și mai mult după ce ieri, 2 ianuarie 2018, Igor Șeremet, viceprimarul municipiului Bălți a anunțat că își dă demisia, "motivul principal fiind doar unul personal-«dubiile/neîncrederea primarului de municipiul Bălți în capacitățile mele administrative»". Asta în timp ce, mai bine de un an, primarului ales Renato Usatîi se află la Moscova.


Fotografia postată de Ilian Casu.Fotografia postată de Ilian Casu.Fotografia postată de Ilian Casu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub