(foto) Igor Dodon, în vizită pe Muntele Athos: Va participa la evenimentul „Prietenii Ortodoxiei”, alături de Episcopul Marchel

Președintele Igor Dodon, din nou, în vizită în Grecia, pe muntele Athos, pentru a participa la evenimentul „Prietenii Ortodoxiei” în cadrul căreia voi ocupa funcția de copreşedinte

(foto) Igor Dodon, în vizită pe Muntele Athos: Va participa la evenimentul „Prietenii Ortodoxiei”, alături de Episcopul Marchel
(Foto: UNIMEDIA)

Întreprind o vizită scurtă în Republica Elenă, pe Muntele Athos, pentru a participa la evenimentul de creare a organizației internaționale „Prietenii Ortodoxiei” în cadrul căreia voi ocupa funcția de copreşedinte.

Organizarea acestei vizite a fost convenită în luna ianuarie, curent, în cadrul întrevederii pe care am avut-o la Chişinău cu președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown (domnul Brown, de asemenea, se va afla pe muntele Athos în aceste zile). Acțiunea face parte din etapele de pregătire către Congresul Mondial al Familiilor, planificat pentru septembrie, 2018, la Chișinău.

La evenimentul de creare a organizației internaționale „Prietenii Ortodoxiei” participă zeci de reprezentanți din mai multe state (din Moldova si Episcopul de Bălți și Fălești – Marchel).

Toți membrii delegațiilor se vor afla în Grecia până săptămâna viitoare. Eu mă voi întoarce la Chișinău sâmbătă pentru a fi în țară în zilele în care se planifică acțiuni în masă”, a postat Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

UNIMEDIA amintește că aceasta nu este prima vizită a președintelui pe muntele Athos. Dodon, alături de alți socialiști, a plecat pe munte în vara anului trecut. Dânsul a publicat mai multe fotografii unde apare alături de fratele său Alexandru Dodon, deputații Corneliu Furculiță sau Grigore Novac, dar și proaspătul la acel moment deputat Petru Corduneanu, fost polițist implicat în dosarul 7 aprilie.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub