(foto) Igor Dodon, cu panglica Sfântului Gheorghe în piept, împarte Decrete la veterani. S-a întâlnit cu Gazmanov și Maidanov

Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu „bunii săi prieteni”, artistul poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov. De asemenea, a înmânat veteranilor distincții în cadrul concertului din această seară din PMAN.

(foto) Igor Dodon, cu panglica Sfântului Gheorghe în piept, împarte Decrete la veterani. S-a întâlnit cu Gazmanov și Maidanov
(Foto: facebook/Igor Dodon)

„Astăzi am avut o întrevedere cu bunii mei prieteni – Artistul Poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi Artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov, care au venit la Chişinău la invitaţia mea pentru a participa la concertul festiv cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Le-am mulţumit artiştilor pentru acordul de a susține un recital la acest eveniment festiv.

În acest context, invit toţi locuitorii Chişinăului şi oaspeţii capitalei, să vină astăzi, la ora 18:00, la concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, iar mâine, la ora 10:00, la Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale – la Marşul memoriei „Regimentul nemuritor”.

Țin să menționez că astăzi am semnat un Decret privind conferirea distincțiilor de stat unui grup de veterani, participanți la cel de-al doilea Război Mondial. Distincțiile le voi înmâna veteranilor în această seară, în cadrul concertului din Piața Marii Adunări Naționale”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub