(foto) Igor Dodon: „Se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen”

Președintețe Igor Dodon este de părere că în prezent "se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen". Declarația face parte din mesajul transmis de către șeful statului cu ocazia sărbătorii creștine Duminica Triumfului Ortodoxiei.

(foto) Igor Dodon: „Se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen”
(Foto: facebook/ Igor Dodon)

De sărbătoarea Duminica Triumfului Ortodoxiei, Igor Dodon și familia sa au vizitat Mănăstirea "Sfîntul Gheorghe" din satul Zloţi, raionul Cimișlia.

"Noi, moldovenii, sîntem un popor ortodox. Bunicii şi străbunicii noştri au păstrat şi promovat această credinţă de secole. În prezent, se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen. Se fac încercări de a ne impune să credem că credinţa noastră ortodoxă, valorile noastre familiale sînt nişte valori perimate şi depăşite. In pofida acestor provocări, poporul nostru, care a trecut prin toate încercările, va păstra credinţa care l-a ocrotit pe parcursul întregii noastre istorii.

Pub

Aduc cele mai bune gânduri tuturor credincioşilor ortodocşi din Moldova cu prilejul sărbătorii Duminica Triumfului Ortodoxiei. Vă doresc tuturor pace şi numai bine, iar celor care ţin post – tărie de spirit", a scris Igor Dodon.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub