(foto) Grav accident în România, cu implicarea unui vehicul din Republica Moldova: Un șofer a decedat, iar alte șapte persoane sunt rănite

Grav accident pe în România, cu implicarea unui autoturism din Republica Moldova. Accidentul a avut loc pe DE 581, în localitatea Şapte Case, Vaslui, în urma căruia a decedat șoferul vehiculului din Vrancea. Alte șapte persoane, printre care doi copii, sunt rănite. Șase dintre răniți sunt din Republica Molodva.

(foto) Grav accident în România, cu implicarea unui vehicul din Republica Moldova: Un șofer a decedat, iar alte șapte persoane sunt rănite
(Foto: adevarul.ro)

Au rezultat opt victime: una încarcerată în stop cardio respirator, care a fost preluată de echipajul de terapie mobilă intensivă, două preluate de echipajele SAJ şi alte cinci victime preluate de autospeciale de transport victime multiple. Echipajele se îndreaptă către Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, transmite agerpres.ro.

"Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că vinovat de producerea nefericitului eveniment ar fi conducătorul auto al maşinii din Republica Moldova, care a intrat pe contrasens", a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Pub

La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au transportat cele opt victime la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub