(foto) Ford S-MAX şi Ford Galaxy au primit un nou motor turbo diesel şi o nouă cutie de viteze

Ford și-a îmbunătățit vehiculul elegant pentru activităţi sportive S-MAX și spaţiosul Galaxy pentru a oferi clienților o eficiență sporită a consumului de combustibil, performanță și rafinament.

Ford S-MAX și Galaxy sunt acum oferite pentru prima dată cu motorul diesel sofisticat de 2.0 litri Ford EcoBlue, cu variaţii de putere între 120 şi 240 de CP. Totodată, maşinile beneficiază de noua transmisie automată cu opt trepte avansată, controlată cu ajutorul unui levier stilat şi rotativ.

Noul agregat în versiune cu 120 CP, 150 CP și 190 CP, alături de unul cu tocmai 240 CP în formă bi-turbo, oferă puterea, cuplul și performanțele de conducere pe care le poate propune un propulsor capacitate mai mare, alături de un consum eficient de combustibil și emisii reduse de CO2, lucruri care sunt caracteristice motoarelor mici.

Unitatea de propulsie include un sistem integrat de admisie actualizat pentru o respirație optimizată a motorului, un turbo compresor cu inerție redusă care îmbunătățește cuplul la turații reduse şi un sistem de injecție a combustibilului la înaltă presiune care este mai receptiv, mai silențios și oferă o distribuție mai precisă a combustibilului. Află ce alte dotări au mai primit maşinile pe lângă acestea, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.