Citește toate știrile la acest subiect

(foto) Diaspora responsabilă: Au revenit acasă pentru a-și exercita dreptul la vot

Doi moldoveni stabiliți de ceva vreme peste hotare, printre care fostul deputat în primul Parlament, Mihail Druță, au revenit acasă pentru a-și exercita dreptul la vot și să îndemne cetățenii R.Moldova să-i urmeze.

(foto) Diaspora responsabilă: Au revenit acasă pentru a-și exercita dreptul la vot
(Foto: facebook/ Dumitru Vicol)

Astfel, fostul deputat și Cristina Pruteanu au renunțat pentru o săptămână la serviciul din Italia pentru a se întoarce acasă.

Aceștia, din propria inițiativă și-au instalat un mic punct sub steagul Italiei lângă monumentul lui Ștefan cel Mare unde îndeamnă lumea să iasă la vot.

Cristina Pruteanu este membră a Asociației umanitare ”Soarele în viața ta” și este stabilită de 15 ani ani în Italia, pe când avea vârsta de 18 ani.

„Cine are voința politică și posibilitatea practică, este invitat să vină chiar în această dimineață în Piața Marii Adunări Naționale, lângă Monumentul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, unde veți fi întâmpinați de doamna Cristina Pruteanu și subsemnatul.

Vă îndemnăm să veniți în inima Chișinăului și a Moldovei pentru a apăra dreptul nostru la un viitor european la noi acasă”, a postat Mihail Druță pe pagina sa de facebook.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub