(foto) Deputatul Nae Simion Pleșca a primit de la președintele Turciei un tort: „Cadourile ne bucură mereu”

Deputatul democrat Nae Simion Pleșca a primit în dar de ziua sa, de la președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, un tort. Deputatul a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la întâlnirea de ieri cu Erdogan.

(foto) Deputatul Nae Simion Pleșca a primit de la președintele Turciei un tort: „Cadourile ne bucură mereu”
(Foto: facebook.com)

Cadourile ne bucură mereu. Însă când vin din partea unor oameni de excepție, bucuria este și mai mare. Am avut parte de o surpriză neașteptată și extraordinară din partea Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei mele de naștere, în timpul întrevederii cu delegația parlamentară, condusă de Președintele Parlamentului Andrian Candu. Vă mulțumesc, încă o dată, Excelență pentru întâlnirea călduroasă și surpriza dulce”, a scris Pleșca. Deputatul a împlinit 60 de ani la 13 septembrie.

Fotografia postată de Nae-Simion Pleșca.

Nae Simion Pleșca l-a însoțit pe președintele Parlamentului la întrevederea cu Erdogan. Din delegație au mai făcut parte președintele Marii Adunări Naționale a Republicii Turcia, Ismail Kahraman, președintele Adunării Populare a UTA Găgăuzia, Vladimir Cîssa și de Delegația parlamentară, din care au făcut parte deputații Anatolie Zagorodnîi și Nicolae Dudoglo. 

Pub

Menționăm că fiul lui Nae Simion Pleșca, Sorin Pleșca, cel care și-a împușcat mortal fratele în martie 2016, a fost angajat în cadrul Ambasadei Republicii Moldova la Ankara, Turcia, având gradul diplomatic de secretar III.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub