(foto) Debut fierbinte pe Nurburgring. Prima prezentare oficială a noilor BMW X3 M şi BMW X4 M

BMW M GmbH îşi extinde gama de modele de înaltă performanţă în segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupe (SAC). Două noi modele BMW X vor primi în premieră o versiune M.

În timpul week-endului de cursă DTM de la Nurburgring (7-9 septembrie 2018), prototipurile BMW X3 M şi BMW X4 M vor fi prezentate pe circuit.

Astfel, automobilele de preserie camuflate vor avea prima lor apariţie în public, exact acolo unde calităţile dinamice ale BMW X3 M şi BMW X4 M îşi vor atinge nivelul final de maturitate. Nurburgring este scena tradiţională de încheiere a programului complex de testare şi reglare pentru pachetul de soluţii şi tehnologii M care cuprinde sistemul de propulsie, suspensia şi aerodinamica.

Cu prize de aer largi în faţă, dotări M specifice pentru aerodinamică optimizată şi un sistem de evacuare cu patru ţevi de eşapament integrate în bara de protecţie posterioară, automobilele poartă deja caracteristicile unui model BMW M încă din faza iniţială a dezvoltării lor. Află mai multe informaţii în premieră despre maşini, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.