(foto) Daimler a primit licenţă pentru testarea autopilotului de nivel 4 în Beijing şi foloseşte V-Class-uri pentru asta

Daimler a devenit primul producător de automobile din afara Chinei care a primit o licență care îi permite să testeze un sistem de pilotare automată de nivel 4 pe drumurile publice din Beijing.

Odată cu acest lucru, maşinile Mercedes-Benz vor începe testele în condiţii de exploatare reală pentru a îmbunătăți tehnologiile de conducere automată în capitala chineză, condiţii pe care compania le prezintă ca fiind unice şi complexe acolo.

Vehiculele de testare Mercedes-Benz sunt de model V-Class, sunt echipate cu aplicații tehnice furnizate de Baidu Apollo şi au fost supuse unor teste extinse în zonele National Pilot Zones for Intelligent Mobility din Beijing şi Hebei pentru a se califica pentru obţinerea licenței. Şoferii de teste au beneficiat şi ei de o instruire intensă.

Află mai multe detalii şi vezi cum arată maşinile de teste, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.