(foto) Cu jocuri și distracții, comunitatea moldovenilor din Liban a sărbătorit Ziua Familiei

Comunitatea moldo-libaneză s-a reunit pe data de 15 mai curent, pentru a sărbători Ziua Internațională a Familiei.

(foto) Cu jocuri și distracții, comunitatea moldovenilor din Liban a sărbătorit Ziua Familiei
(Foto: brd.gov.md)

„Familia este cea mai frumoasa formă de organizare, doar ea este cea care stabilește valorile cele mai fundamentale ale unei societăti. Cel mai important element al muncii noastre este tot familia”, au menționat membrii comunității noastre din Liban într-un mesaj adresat Biroului relații cu diaspora.

Ținând cont de implicarea activă a moldovenilor din Liban în organizarea mai multor activități culturale, Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat își exprimă recunoștința față de efortul diasporei adus la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare. Astfel de acțiuni sunt binevenite, deoarece contribuie la consolidarea diasporei și la menținerea legăturilor cu țara de origine.

Pub

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată la 20 septembrie 1993, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. Începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări ale lumii cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub