(foto) Cel mai sexy infractor din lume, Jeremy Meeks a devenit tată

Partenera lui Jeremy Meeks, Chloe Green, a născut un băiețel. Cuplul a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde amândoi au postat o fotografie cu noul-născut.

Foto: Project Casting

Cunoscut în 2014, drept cel mai sexy infractor din SUA, Jeremy Meeks s-a făcut bărbat de casă. După o relație care durează de mai mult timp cu Chloe Green, 27 ani, moştenitoarea imperiului Topshop, Jeremy a devenit tată pentru a doua oară în viața.

Cei doi au confirmat venirea primul lor copil pe conturile de Instagram. “Suntem bucuroși să anunțăm nașterea băiețelului nostru frumos, Jayden Meeks-Green. S-a născut pe 29 mai 2018. Mămica și bebelușul sunt bine. Cu multă dragoste, Chloe și Jeremy”, a fost mesajul cuplului postat pe rețeaua de socializare, scrie libertatea.ro

(foto) Cel mai sexy infractor din lume, Jeremy Meeks a devenit tată

Deși se zvonea că iubita lui Jeremy este gravidă, informația a fost confirmată abia acum. Atât Chloe, cât și Jeremy nu au vorbit despre existența copilului decât la câteva zile de la nașterea acestuia.

Jeremy Meeks și Chloe Green s-au cunoscut anul trecut la Festivalul de la Cannes, după ce Meeks a ieşit de la închisoare. Cunoscut în 2014, drept cel mai sexy infractor din SUA, Meeks a devenit preferatul creatorilor de modă care îl aleg să le prezinte colecțiile.

Jeremy a mai fost căsătorit cu Melissa Meeks, femeia cu care are primul copil, pe Jeremy Meeks Jr., în vârstă de opt ani.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.