(foto) Căpșunelele lui Dodon au ajuns și la alți interpreți ruși: „Oaspetele gratuit” al său le-a împărțit cu Dima Bilan

După ce Igor Dodon a sărbătorit cu fast Festivalul Mierii și Căpșunelor în localitatea sa de baștină, „oaspetele său gratuit” se pare că a plecat cu prea multe căpșuni din Republica Moldova. În acest sens, Filip Kirkorov le-a împărțit cu interpretul rus Dima Bilan.

„Am ieșit pentru 5 minute din spital pentru a avea partea de o surpriză vitaminoasă de la Filip Kirkorov chiar din Republica Moldova. Te felicit din suflet pentru că ai devenit artis al poporului în Republica Moldova. Iar în acest sens, vreau să-i transmit salutări lui Igor Dodon. Sunt onrat să vă cunosc(...) Mulțumesc, Filip, chiar am rămas impresionat”, a scris interpretul rus, Dima Bilan, pe o rețea de socializare.

(foto) Căpșunelele lui Dodon au ajuns și la alți interpreți ruși: „Oaspetele gratuit” al său le-a împărțit cu Dima Bilan

De menționat faptul că șeful statului, Igor Dodon, și-a laudat propriul concert, menționând că a avut un real succes. Totodată, a ținut să puncteze faptul că la eveniment au participat peste 20 mii de cetățeni ai țării și oaspeți de peste hotare.

Totodată, UNIMEDIA amintește că la data de 10 iunie sub egida președintelui, în satul de baștenă al acestuia vor interpreta vestiți autohtoni și nu doar. Printre ei se numără interpretele de acasă Nelly Ciobanu și Natalia Gordienko, trupele „MILLENIUM”, „AKORD”, „THARMIS”, „DoReDos” și „căpșuna de pe tort Filip Kirkorov. 

Un alt concert cu iz electoral sub egida lui Dodon va avea loc la data de 24 iunie în Piața Marii Adunări Naționale. Printre invitați se numără interpretul rus Basta, ucrainianul Monatik, comedianta rusă Ecaterina Varnava, trupa din România, Akcent și prezentatorul rus Ivan Ciuikov. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.