(foto) Bursa de valori din New York a prezentat din greșeală compania suedeză Spotify sub steagul Elveției

Bursa de valori din New York (NYSE) a prezentat din greșeală compania suedeză Spotify Technology SA sub steagul Elveției. Steagul și bannerul companiei au fost etalate pe fațada NYSE cu ocazia listării acțiunilor companiei la bursa de valori newyorkeză, transmite Vedomosti.

(foto) Bursa de valori din New York a prezentat din greșeală compania suedeză Spotify sub steagul Elveției
(Foto: thewrap.com)

Bursa de valori a schimbat mai apoi steagul și a glumit pe seama faptului, pe Twitter: "Sperăm că tuturor le-a plăcut oda noastră scurtă dedicată neutralității în procesul de determinare a prețului".

Un al tweet dedicat gafei, a fost șters ulterior: "Responsabilul de steagurile de dimineață a fost distrat de playlistul din Spotify și a luat steagul nepotrivit".

Pub

Compania de streaming pentru muzică a început să își vândă acțiunile la Bursa de Valori din New York pe 3 aprilie curent, iar prețul unei acțiuni la sfârșitul primei zile de tranzacționare a fost de 149.01 dolari SUA, fapt care a i-a oferit companiei o valoare pe piață de peste 26 de miliarde de dolari. Aceasta a reprezentat a opta cea mai mare ofertă publică a unei companii de tehnologie, înregistrată după prima zi de tranzacționare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub