(foto) Bodrum, destinaţia turcească exclusivistă aleasă de politicieni şi vedete pentru vacanţe

Este preferat de oameni politici şi vedete internaţionale pentru frumuseţile locului şi hotelurile exclusiviste. Bodrum, oraşul oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, a devenit prinre cele mai căutate destinaţii de vacanţă în rândul celor care iubesc luxul şi extravaganţa.

(foto) Bodrum, destinaţia turcească exclusivistă aleasă de politicieni şi vedete pentru vacanţe

Bodrum, Turcia. Situat pe coasta egeeană,  este un oraş port care te face să-i simţi vibraţia încă din prima clipă. Cunoscut pentru istoria sa fascinantă, acesta a devenit celebru în ultima perioadă datorită vacanţelor extravagante oferite de hotelierii zonei.

Resorturile de lux promovează oferte care includ chiar şi transportul cu avionul de la aeroport la hotel, după cum ne-am povestit managerii acestora. Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, aceştia oferă piscină proprie pentru fiecare familie cazată, spa-uri spectaculoase prin dimensiunea şi tratamentele oferite sau mâncare prepartă exclusiv din produse bio. 

Pub

Aici vin oameni politici din toată lumea, actori faimoşi, muzicieni şi vedete de televiziune care îşi doresc să se bucure de vacaţă într-un hotel ce le asigură discreţie.

Dar Bodrum nu este o destinaţie numai pentru cei care iubesc luxul şi extravaganţa sau care vor să-şi petreacă timpul departe de ochii curioşilor. Dincolo de hotelurile de 5 stele, turiştii care vor să descopere cultura, frumuseţile locului şi stilul de viaţă al localnicilor pot simţi energia frumoasă a acestui loc luând contact cu tot ce înseamnă viaţa localnicilor.

Mâncarea, unul din punctele forte ale locului
Atunci când mergeţi pentru prima dată într-o destinaţie, nu vă limitaţi experienţele culinară prin alegerea unui all-inclusive. Descoperiţi ofertele teraselor şi restaurantelor care fructifică din plin bogăţia bucatariei tradiţonal turcească. Masa începe cu „meze" - startere turcesti, apoi puteţi mânca diferite preparate din fructe de mare, caracatiţe sau calamari. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub