(foto) Bănuiți de perfectare a documentelor falsificate: Percheziții în oraşul Otaci, satul Vălcineţ și raionul Ocniţa

Mai multe acte falsificate și tehnică de calcul, în care erau păstrate alte documente contrafăcute, au fost ridicate la sfârșitul săptămânii trecute în rezultatul unor percheziții.

(foto) Bănuiți de perfectare a documentelor falsificate: Percheziții în oraşul Otaci, satul Vălcineţ și raionul Ocniţa
(Foto: border.gov.md)

Astfel, la valorificarea unei informații, polițiștii de frontieră, sub conducerea Procuraturii Ocniţa, au efectuat cinci percheziții în oraşul Otaci, satul Vălcineţ și raionul Ocniţa.

La domiciliul unui figurant în cauza penală, inclusiv și în gheretele de asigurări din apropierea punctelor de trecere, deținut de acesta, s-au depistat mai multe stick-uri de memorie în care erau păstrate procuri pentru autovehicule perfectate ilegal, calculatoare de masă şi laptopuri folosite la confecționarea documentelor false, procuri pentru vehicule şi asigurări auto Carte Verde, toate „emise” de autoritățile lituaniene și cu semne clare de falsificare.

Suspectul este un bărbat în vârstă de 23 de ani. Polițiștii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoarea până la cinci ani.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub