(foto) Am fotografiat rivalul noului BMW X5 pe o autostradă de lângă Frankfurt

Dacă în ultima perioadă am fost martorii lansării unei ofensive de SUV-uri din partea Audi şi BMW, rivalii de la Mercedes-Benz la fel se pregătesc să dea o lovitură. Până în 2020 vom vedea o serie de modele noi, printre care noua generaţie GLA, noul GLB, noile generaţii sau variantele actualizate GLS şi GLE, etc.

Până vor avea loc toate premierele, aceste maşini sunt testate pentru a corespunde calităţii şi banilor ceruţi în schimb, dar mai important – pentru nu întâmpina probleme din partea autorităţilor care le urmăresc pe cele care nu respectă normele de emisii.

Unul dintre aceste modele, un exemplar al noului GLE (facelift?), a fost surprins de editorul-şef AutoBlog.MD Constantin Mihalachi, care a participat recent la un eveniment BMW Driving Experience. SUV-ul camuflat, dar cu design exterior final, rula pe o autostradă în apropiere de oraşul german Frankfurt. Mai multe detalii şi imagini, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.