(foto/update) Noi detalii în cazul accidentului de la Ungheni unde două persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost transportate la spital

(update) Noi detalii au apărut în cazul accidentului de ieri de la Ungheni. Șoferul care se face vinovat de impact era încă cu trei pasageri în automobil și toți erau sub influența alcoolului. Sespecții în urma impactului au fugit de la fața locului fără să solicite ambulanța.

Un accident grav s-a produs ieri în orașul Ungheni. Două automobile de model BMW și Fiat s-au ciocnit violent. În urma impactului au avut de suferit două persoane, o tânără de 18 ani și un copil de 5 ani.

(foto/update) Noi detalii în cazul accidentului de la Ungheni unde două persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost transportate la spital
(Foto: facebook.com / Nicolae Bodrug)

Potrivit poliției, accidentul s-a produs ieri seara în jurul orei 18:00. În urma impactului două persoane au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii mai spun că vinovat de producerea accidentului se face șoferul BMW-ului care a ieșit la depășire, dar nu s-a asigurat și a fost lovit frontal.

Pub

La volanul Fiat-ului se afla o tânără în vârstă de 18 ani, căreia i-a fost ruptă clavicula și este necesară operație. De asemenea în automobil se afla și un pasager, o fetiță de 5 ani care a suferit o contuzie cerebrală și la fel i-a fost fracturată clavicula. Ambele se află la spital în stare gravă.

De menționat că în BMW se aflau patru persoane și toate au fugit de la fața locului fără a chema ambulanța.

Toate circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub