(foto) 15 gadgeturi utile de care ar avea nevoie orice automobilist modern

Pentru cei care conduc un automobil în anul 2018 sunt puse la dispoziţie pe piaţă o mulţime de dispozitive ingenioase care pot rezolva cele mai frecvente probleme asociate cu un cal de fier. În context am decis să adunăm 15 dintre cele mai familiare, dar şi unele gadgeturi care sunt mai puţin folosite, dar care vor face viaţa oricărui automobilist mai uşoară.

În unele modele de maşini, cele enumerate mai jos pot fi găsite sub forma unor opţiuni, însă pentru cei care nu şi-au permis să le comande sau nu le pot avea deloc, iată că existe alternative.

(foto) 15 gadgeturi utile de care ar avea nevoie orice automobilist modern
Foto: comfortscab.com

1. Cameră de bord. Evenimentele controversate pe drumuri, acțiunile unor infractori și poate cele considerate ilegale, manifestate de poliţiştii de patrulare, sunt departe de a fi o listă completă a problemelor pe care un șofer le-ar putea întâlni de-a lungul unei călătorii cu automobilul său. Nu este surprinzător că trendul de a avea o cameră de bord a devenit atât de răspândit.

La urma urmei, înregistrarea evenimentelor din trafic poate deveni o dovadă necesară care va ajuta proprietarul mașinii să evite acuzații false sau să aducă în fața justiției adevărații infractori. De regulă, cu imaginile video pot fi ajutaţi şi alţi şoferi care au fost implicaţi în accidente rutiere şi caută martori, dovezi, pentru a demonstra că nu poartă o vină. Continuarea pe AutoBlog.MD

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub