Citește toate știrile la acest subiect

(foto, video) Update: Proteste la o secție de votare din Federația Rusă. Oamenii cer să voteze, iar o femeie și-a pierdut cunoștința

Update 19:30 Protest la o secție de votare din Moscova, Federația Rusă. După ce buletinele de vot s-au epuizat, oamenii au început să protesteze. Poliția se află la fața locului pentru a asigura ordinea publică, spunându-le protestatarilor că „acțiunea lor este ilegală”.

(foto, video) Update: Proteste la o secție de votare din Federația Rusă. Oamenii cer să voteze, iar o femeie și-a pierdut cunoștința
(Foto: martor UNIMEDIA)

Cei aflați în fața secției scandează „Vrem să votăm”, „Bandiții jos”, iar o femeie și-a pierdut cunoștința.

Ora 17:20 Cozi la o secție de vot din Federația Rusă, Moscova. Zeci de oameni stau la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot.

Pub

Ora 11:30 Rânduri tot mai mari la secțiile de votare din Moscova. Sute de cetățeni au făcut coadă pentru a-și exercita votul.

Update 10:57 Cozi la o secție de votare din capitala Federației Ruse, Moscova. Potrivit martorilor, moldovenii au venit dis-de-dimineață pentru a-și exercita dreptul la vot.

Comparativ cu primul tur al alegerilor, de această dată sunt prezenți mult mai mulți votanți.

De la primele ore ale dimineții, cetățenii moldoveni din Federația Rusă au mers la votare. Potrivit unor poze ale corespondenților Rise Moldova în Rusia, aceștia merg la urnele de vot organizat cu autocarele.

Potrivit Rise, grupuri de votanți au fost aduse în mod organizat, cu autobuze, la Secțiile de votare 317 și 318 din Moscova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub