Filat spune cine este cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie

„Partidele și politicienii care vor promova minciuna, care vor încerca să dezinformeze și să manipuleze alegătorii sunt cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie”.

Declarația a fost făcută de către liderul PLDM, Vlad Filat, în cadrul unui interviu pentru Tribuna, informează UNIMEDIA.

Filat spune cine este cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie
Vlad Filat, liderul PLDM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Pentru noi este o chestiune de principiu ca legătorii să aibă posibilitatea să facă o alegere conștientă, dar nu presați și manipulați de cineva. De aceea, ne vom opune cu toată tăria și vom depune maximum de eforturi pentru a contracara astfel de fenomene nocive pentru alegători și, în final, pentru democrația din țara noastră”, a precizat Filat.

Potrivit liberal democratului, cei care promovează cu insistență ideea aderării Republicii Moldova la Uniunea Vamală induc în eroare alegătorii. „Ei vorbesc despre nu știu ce beneficii iluzorii, despre locuri de muncă, piețe de desfacere etc., când adevărul este cu totul altul și în ultimii ani toți s-au convins de acest lucru”, a adăugat Filat.

Pub

Vlad Filat a reiterat faptul că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, unde este o piață de peste 500 mil. potențiali consumatori, cu reguli clare de joc, care „nu depind de mofturile cuiva sau de conjunctura politică și geopolitică”.

De asemenea, liderul PLDM s-a declarat ferm convins că și după acest scrutin Moldova va fi guvernată de forțe pro-europene, democratice, care vor asigura continuitatea tuturor acelor procese importante începute în 2009.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub