Familia șoferului care a decedat în accidentul grav de la Anenii Noi cere ajutor financiar pentru înmormântare

Sergiu Perdivara este unul din victimele care au decedat în urma accidentului tragic de ieri de pe traseul Chișinău-Anenii Noi, soldat cu cinci morți și doi răniți. Familia lui Sergiu Perdivara are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare, da și cheltuieli zilnice pentru a crește doi copii.
 
Familia șoferului care a decedat în accidentul grav de la Anenii Noi cere ajutor financiar pentru înmormântare
(Foto: caritate.md)

"În urma tragicului accident rutier, Sergiu Perdivara de 38 de ani s-a stins din viata și a lăsat orfani de tata doi băieți (12 și 17 ani), dintre care unul cu probleme locomotorii și o soție cu inima frântă.

Sergiu a decedat în timp ce conducea regulamentar.  Mașina lui a fost tamponată frontal de un Audi, ieșit la depășire cu viteza de peste o sută de kilometri pe oră. Familia îndurearată trăiește mai mult decât modest. Femeia, devenită văduvă, face curățenie la școala din sat și este remunerata cu un salariu de o mie de lei. Pentru a supraviețui, bărbatul decedat, periodic, pleca la muncă peste hotare. Tragedia s-a abătut asupra familiei, în ziua în care nu avea niciun ban în casă. Părintii, rudele roagă oamenii cu suflet mare sa fie ajutați, pentru că durerea este una mare, iar puterile sotiei sunt la pământ. Vă rugam să fim alături în această situație și momente cumplite a familiei. Multumim!", se scrie pe caritate.md.

Pub

Cinci persoane au decedat, iar alte două sunt internate în stare gravă, după ce mașinile cu care se deplasau s-au tamponat violent. Impactul a avut loc ieri pe traseul Chișinău-Anenii Noi.

Printre cele 5 victime este fostul jucător, antrenor și arbitru de fotbal, Ion Clipa.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub