Familia DJ-ului suedez Avicii sugerează că tânărul muzician s-ar fi sinucis: Nu a mai putut continua

DJ-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, se confrunta cu probleme emoționale în ultima perioadă, familia sugerând că tânărul muzician s-a sinucis.

Familia DJ-ului suedez Avicii sugerează că tânărul muzician s-ar fi sinucis: Nu a mai putut continua
(Foto: digi24.ro)

DJ-ul a fost găsit mort pe 21 aprilie în Oman, anunțul fiind făcut de impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani. Familia muzicianului a emis un comunicat în care vorbește despre problemele cu care se confrunta tânărul.

"Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic și fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea mult pentru o pace care i-a provocat mult stres. Când a încheia cu turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar ura lumina reflectoarelor", transmite digi24.ro.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub