Exercițiu de simulare al forțelor de intervenţie într-o situaţie de urgenţă pe strada Mateevici din capitală. Poliția cere cetățenilor să nu intre în panică

Inspectoratul General al Poliției împreună cu Ambasada Statelor Unite ale Americii organizează în aceste clipe un exercițiu de simulare al forțelor de intervenţie pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă.

simbol

Exercițiul va avea loc pe str. Mateevici din capitală, între orele 18.00-22.00, iar circulația la intersecțiile str. Pușkin și Bănulescu Bodoni ar putea fi sistată.

În simulare vor fi antrenați subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne ( INI, Fulger, DP min. Chișinău, Departamentul Trupelor de Carabinieri, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență).

În caz că vă aflați în zona desfășurării exercițiului, poliția cere cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile polițiștilor și ale celorlalte forțe aflate la fața locului.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.