Exclusivitate Washington Post: Un lider republican sugera, în iunie 2016, că este posibil ca Vladimir Putin să-l plătească pe Donald Trump

Kevin McCarthy, liderul majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, declara, în iunie 2016, că este posibil ca preşedintele rus Vladimir Putin să-l plătească pe Donald Trump, însă oficialul republican a precizat de curând că a fost vorba doar de o remarcă umoristică, informează The Washington Post şi Reuters.

Exclusivitate Washington Post: Un lider republican sugera, în iunie 2016, că este posibil ca Vladimir Putin să-l plătească pe Donald Trump
(Foto: sueddeutsche.de)

"Cred că sunt două persoane pe care Putin cred că le plăteşte: Rohrabacher şi Trump", a declarat McCarthy în cursul unei întrevederi private cu alţi congresmeni republicani, cu doar lună înainte ca Trump să fie ales drept candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din 2016.

Potrivit The Washington Post, Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, l-ar fi întrerupt pe McCarthy şi a recomandat celor prezenţi să ţină secrete afirmaţiile liderului majorităţii republicane.

Pub

McCarthy a reacţionat rapid la publicarea de către cotidianul The Washington Post, afirmând că "a fost o tentativă eşuată de umor", relatează agenţia de ştiri Reuters.

În mod similar a comentat dezvăluirile şi un purtător de cuvânt al lui Paul Ryan, spunând că afirmaţiile au fost "în mod clar o tentativă de umor".

"Nimeni nu a crezut că liderul majorităţii afirmă la modul serios că Donald Trump sau vreun membru al republicanilor ar fi plătit de ruşi", a completat reprezentantul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub