Evenimentul HP Cloud la Chișinău

Seminarul dedicat tehnologiilor HP Cloud a avut loc la Chișinău în ziua de 5 octombrie. Evenimentul a fost adresat clienţilor HP și partenerilor de afaceri locali, având tematica orientată spre companii IT, instituții bancare, telecomunicații. Evenimentul a adunat reprezentanți la nivel înalt și persoane cu factor de decizie din diverse domenii locale de afaceri.
Evenimentul HP Cloud la Chișinău
(Foto: HP)

Tema de bază a evenimentului au fost tehnologiile Cloud Computing şi dezvoltarea lor rapidă în lumea IT. Seminarul a fost adresat persoanelor de decizie din sectorul IT, capabile să implementeze tehnologiile cloud computing în întreprinderile pe care le reprezintă. 


Participanţii au aflat cum să: 
• aleagă corect tipul de cloud adaptat afacerii sale - privat, public sau hibrid
• automatizize şi să accelereze implementarea de noi aplicaţii şi infrastructuri
• administreze Cloud şi IT-ul existent dintr-o perspectivă unică
• pună o bază de înaltă performanţă cu soluţii sigure de la HP şi prin cele mai bune practici de la Intel® Cloud Builders initiative
• construiască un mediu deschis care va evolua odată cu afacerea 

Toate aceste atribute sunt disponibile astăzi cu HP CloudSystem. Această soluţie cloud oferă toate posibilităţile din domeniu, și cu toate acestea rămâne a fi complet accesibilă, acceptând capacităţi eterogene şi modele private, publice sau hibrid, care reprezintă un sistem all-in-one integrat. HP CloudSystem prevede  autodeservire în furnizarea de servicii, securitate, măsurare şi chargeback. Mai mult decât atât, este extrem de flexibil, oferind capabilităţi pentru a adăuga instant scalabilitate, disponibilitate mission-critical, optimizare pentru aplicaţiile de afaceri, şi integrarea cu mediul IT existent în infrastructura organizaţiei. 

HP CloudSystem este primul cloud din lume care permite companiilor să construiască şi să pună la dispoziţie servicii de cloud pentru utilizatorii săi, prin intermediul unui catalog de servicii unificat, fără a fi nevoie să cunoşti dacă aceste servicii derivă din propriile active "on-premise" ale CloudSystem, sau din domeniul public. 

Obiectivul acestui eveniment a fost prezentarea celor mai noi produse, tendinţe şi soluţii, în scopul de a dota clienţii și partenerii locali cu toată informaţia de care au nevoie pentru a răspunde, în mod excepţional și rapid, la nevoile și cerințele pieții locale.

Detalii despre soluțiile HP cloud aflați pe www.hp.com/go/cloud

Publicitate

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub