Eveniment organizat pe rețelele de socializare după invalidarea alegerilor: Cina cea de taină la Partid

În contextul invalidării alegerilor locale din Chișinău este organizat un eveniment pe rețelele de socializare, unde societatea civilă cheamă în această seară la sediul Partidului Democrat din Moldova cetățenii municipiului pentru a protesta față de decizia judecătoriei, potrivit căruia alegerile anticipate s-au desfășurat ilegal.

Eveniment organizat pe rețelele de socializare după invalidarea alegerilor: Cina cea de taină la Partid
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit celor care organizează protestul, vinovat de invalidarea alegerilor se face PD-ul. Contactat telefonic de UNIMEDIA purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon.

„De data asta nu stăm să bem ceai și să nu ne diorgăim. Ieșim să arătăm că și noi putem lucra, chiar mai bine, pe înserat! Protestăm deci. 

La Sediul PDM ne vedem. Asta pentru că este clar pentru toți cine controlează justiția. Unde se află sediul, vă întrebați? 

Pe blv. Ștefan cel Mare, colț cu str. Bulgară. În apropiere se află și casa domnul filantrop”, se arată în textul evenimentului

Pub

Amintim că ieri Judecătoria Chișinău nu a validat mandatul lui Andrei Năstase. Judecătoria nu a confirmat legalitatea alegerilor locale anticipate din Chișinău, din 3 iunie curent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub