Citește toate știrile la acest subiect

Eurovision 2014: Ungaria va fi reprezentată de un american

András Kállay-Saunders, reprezentantul Ungariei la Eurovision 2014, a devenit celebru prin participarea sa la concursul de talente „Megasztár” (Megastar), iar ca să ajungă la ESC, András a trebuit să încerce mai mulți ani la rând. Și din a treia încercare i-a reușit, deși interpretul este american de origine, iar în Ungaria a venit pentru prima dată în anul 2009.

Eurovision 2014: Ungaria va fi reprezentată de un american
András Kállay-Saunders (Eurovision)

Piesa cu care András concurează la Copenhaga are un mesaj foarte puternic și o legătură personală cu Kállay: „Am scris acest cântec despre un prieten de-al meu din copilărie, dar și despre oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții mele cu povești similare. Din păcate prietenul meu a fost victima a abuzului față de copii, violenței în familie... am scris acest cântec despre experiențele lor și mi-aș dori prin el să cresc gradul de conștientizare la acest subiect”, declară artistul machiar.

András Kállay-Saunders sa născut la 28 ianuarie 1985 în New York City, într-o familie mixtă. În 2009, când revine în Ungaria pentru a petrece mai mult timp cu bunica și mama sa, András este observat la o audiție TV pentru cântăreți talentați. La Megasztár, Kállay a terminat al patrulea în concurs, dar a acumulat o experiență de viață extraordinară, reușind să înțeleagă că totul se obține prin muncă grea și dăruire. De atunci și-a mutat reședința în Ungaria.

Pub

Citește articolul integral aici.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub