Eugen Tomac, despre turul II al alegerilor locale: „Toată lumea trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase”

Liderul PMP, Eugen Tomac susține că la aceste alegeri chișinăuenii au votat împotriva regimului oligarhic și „să-l sancționeze pe Plahotniuc pentru haosul și teroarea care bântuie R. Moldova”. De asemenea, dânsul a îndemnat ca în turul II cetățenii să iasă la vot și să-l susțină pe Andrei Năstase.

Eugen Tomac, despre turul II al alegerilor locale: „Toată lumea trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase”
(Foto: UNIMEDIA)

„Pe lângă rezultatul spectaculos obținut de Andrei Năstase, Chișinăul a mai câștigat ceva important: un nou lider politic, și acela este Constantin Codreanu. Electoratul unionist are în jurul cui să se organizeze la viitoarele confruntări politice, pentru a consolida și a face mai credibil mesajul de Unire a R. Moldova cu România!

Este clar că cetățenii din Chișinău au vrut, la aceste anticipate, să-l sancționeze pe Plahotniuc pentru haosul și teroarea care bântuie R. Moldova. De aceea, au votat împotriva oligarhiei.

Pub

Unioniștilor din Chișinău, care au votat pentru Codreanu, trebuie să le mulțumim. Au dat o șansă unui nou vector politic de care R. Moldova are nevoie. Echipelor de la PUN și PLR care au muncit onest, de asemenea, le aduc sincere mulțumiri.

Pentru turul doi, unde scenariul de la prezidențiale se poate repeta, toată lumea, inclusiv unioniștii convinși, trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase. Nici nu mai e nevoie de explicații sau interpretări. Votul este clar: împotriva Rusiei, împotriva aranjamentelor dintre Dodon și Plahotniuc”, a scris Eugen Tomac într-o postare pe Facebook.

UNIMEDIA menționează că în turul doi vor accede Ion Ceban cu 40,97% din voturi și Andrei Năstase cu 32,12. Pe locul trei s-a situat Silvia Radu cu total de 17,65 la sută.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub