Endava creează 100 de locuri noi de muncă pentru tinerii din Moldova care își doresc o carieră în IT

Tinerii din Republica Moldova, care își doresc o carieră în IT au șansa să ocupe unul din cele 100 de locuri de muncă propuse de Compania Endava.

La 15 ani de la existență, compania a deschis un nou oficiu în Chișinău, ceea ce va oferi oportunităţi pentru viitorii angajați şi perspective de avansare în carieră.

Endava creează 100 de locuri noi de muncă pentru tinerii din Moldova care își doresc o carieră în IT
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit fondatorilor acestei companii, în țara noastră există potențial de dezvoltare a acestui domeniu. Kumail Jetha, Manager General Endava Chișinău a declarat:

„Noi credem că Moldova este un spațiu perfect pentru creșterea în domeniul IT pentru că aici sunt mulți specilaiști care sunt bine instruiți și care au toate calitățile necesare pentru a crește ca profesioniști. 

Pub

Endava oferă oportunități pentru specialiști IT la toate nivelele de carieră și cu diferită experiență. Atât începătorii,cât și profesioniștii își pot găsi un loc de muncă bine plătit. Vasile Nedelciuc, fondator Endava Moldova afirmă: 

„Există posibilitatea nu neapărat de a părăsi țara pentru pentru a te împlini, ci poți aici pe loc să lucrezi pentru companii occidentale de primă mână, să ai posibilitatea de a călători în majoritatea țărilor unde se află clienții tăi și, totodată, să fii alături de părinți de cei dragi și în felul ăsta să contribui la dezvoltarea țării.”

Cei care vor obţine un loc de muncă în companie, vor dezvolta cele mai cunoscute limbaje de programare. Robert Spitall, Director Operaţiuni Endava a spus:

„Limbajul de programare utilizate sunt Java, Dot.net, deoarece ele sunt folosite în toate serviciile cum ar fi testarea serviciilor, banking, plățile online seriviciile bancare și vânzările.”

În Republica Moldova, Compania Endava are 350 de angajați. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub