Elena Robu, prezentatoarea emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA, pleacă din țară: Am decis să plec în Franța

Elena Robu, realizatoarea emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA, a anunțat astăzi că pleacă din țară. Într-o postare pe blogul său, jurnalista spune că pleacă în Franța, însă își va continua activitatea.

Elena Robu, prezentatoarea emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA, pleacă din țară: Am decis să plec în Franța
(Foto: UNIMEDIA)

„Toamna aceasta îmi aduce multe schimbări. Emisiunea Alb&Negru, care face în curând 4 ani de la lansare și pe care tradițional o urmăreați de luni până joi la ora 16.00 LIVE pe UNIMEDIA va avea alt format de acum încolo. Îmi voi desfășura activitatea mea de jurnalist în Franța de unde voi putea fi mai aproape de diasporă pentru a vorbi despre problemele, visele, trăirile pe care le au moldovenii noștri stabiliți în străinătate.

Toată activitatea mea pe care o realizam la Chișinău, o transfer în Franța, pentru a eficientiza și mai mult ceea ce Diaspora încearcă de ani buni să aducă la cunoștința conaționalilor de acasă. Îmi propun să construiesc o legătură informațională mai strânsă între ceea ce se întâmplă în Europa și în Moldova. Vreau o apropiere a direcției europene de dezvoltare a țării, pentru că e unica oportunitate de dezvoltare. Asta pentru a adăuga transparență lucrurilor care ni se întâmplă în țară, pentru a înțelege mai bine oportunitățile pe care le are Moldova în dezvoltarea sa europeană. În sfârsit, pentru a vorbi și mai mult despre fărădelegile care se întâmplă în republica noastră și pe care nu le putem combate doar cu vocea poporului rămas acasă”, a scris jurnalista pe blogul său.

Mai mult, Elena Robu scrie că rămâne „în serviciul cetățenilor”, continuând să facă ceea ce a făcut tip de 15 ani - să afle unde este adevărul pentru a-l transmite mai departe publicului.

„Iau cu mine 15 ani de experiență în jurnalism, în televiziune, în emisiuni de dezbateri. S-au adunat mii de emisiuni pe care le-am realizat până acum la diferite instituții media, am pus întrebări la mii de oameni ca să aflu cum trăiesc, cum se descură, ce decizii iau, să aflu unde este ascuns adevărul pe care să îl transmit mai departe telespectatorilor, publicului meu. Toate aceste momente m-au format ca om și ele mă vor însoți și mai departe în tot ce mi-am propus să fac.

În continuare UNIMEDIA și blogul meu, www.elenarobu.md, ramân în serviciul cetățenilor și fac un pas înainte spre o altă etapă în dezvoltarea jurnalismului în Moldova”, a conchis jurnalista.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub