Ședință fulger a Consiliului Național Politic al PDM. Democrații anunță un briefing la ora 18.00

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat din Moldova se reuneşte în şedinţă astăzi, 14 decembrie 2017, anunță reprezentanții PD.

„Pe agenda forului statutar se află mai multe subiecte privind prioritățile în activitatea partidului şi deciziile ce urmează a fi luate referitoare la organizarea fracțiunii în perioada următoare”, se arată într-un anunț emis pentru presă.

Ședință fulger a Consiliului Național Politic al PDM. Democrații anunță un briefing la ora 18.00
(Foto: UNIMEDIA)

Se întâmplă după ce liderul democraților, Vladimir Plahotniuc, a declarat anterior că s-ar putea să fie revăzută componența fracțiunii pe care o reprezintă.

Totodată, în cadrul unui briefing de presă din 12 decembrie, purtătorul de cuvânt al formațiunii politice anunța că sfârșitul acestei săptămâni va fi unul activ pentru PDM, întrucât peste două zile, adică astăzi, urma să fie convocat Consiliul Politic Național, iar pentru 15 decembrie - Biroul Politic, în cadrul căruia urma să se discute despre activitatea și strategia partidului pentru perioada ce urmează..

Pub

După şedinţă va avea loc un briefing la care vor fi anunţate deciziile adoptate. 

Reprezentanţii mass-media sunt invitați începând cu ora 18.00, în sala de sedințe a Casei Sindicatelor, din Strada 31 August 1989, 129, se mai arată în anunțul pentru presă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub