Economistul Dumitru Moldovan, cunoscut profesor de la ASEM, s-a stins din viață: „Unul din pilonii învățământului și științei economice din Republica Moldova”

Economistul moldovean și specialistul în economie politică, Dumitru Moldovan, s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.

Despre aceasta a anunțat Academia de Studii Economice din Moldova pe pagina de Facebook. Dumitru Moldovan a fost profesor la ASEM.

Foto: timpul.md

„Academia de Studii Economice a Moldovei anunță cu multă tristețe despre trecerea la cele veșnice a doctorului habilitat în științe economice, profesorului universitar, membrului corespondent al Academiei de Științe a Moldovei Dumitru Moldovan, unul din pilonii învățământului și științei economice din Republica Moldova.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Dumitru Moldovan va fi depus joi, 16 august 2018, cu începere de la ora 19.00, la Catedrala Metropolitană Nașterea Domnului din Parcul Catedralei.
Vineri, 17 august, în Catedrala Metropolitană, începând cu ora 7.00, va avea loc Liturghia, iar începând cu ora 9.00 - Prohodul.
La ora 10.00 procesiunea se va îndrepta spre Cimitirul Central de pe str. Armenească, unde va avea loc înmormântarea”, scrie administrația ASEM.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.