„E timpul să se apredelească!” Îndemnul lui Leancă pentru Dodon

UPDATE: Reacția lui Igor Dodon la afirmațiile lui Iurie Leancă.

Prim-ministrul Iurie Leancă i-a transmis un mesaj mai puțin obișnuit liderului socialiștilor Igor Dodon. Șeful Executivului s-a referit la campania mediatică desfășurată de Dodon prin care promovează aderarea Moldovei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazakstan.

„E timpul să se apredelească”, a declarat Leancă în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune, informează UNIMEDIA.

„E timpul să se apredelească!” Îndemnul lui Leancă pentru Dodon
Iurie Leancă și Igor Dodon (Colaj: UNIMEDIA)

„Acum doi ani Dodon spunea sus și tare că Moldova nu poate adera la Uniunea Vamală pentru că nu are hotar măcar. Ceea ce e un adevăr. Acum și-a schimbat cu totul retorica. Există o epresie la țară, deși mie nu-mi place. Dar, e timpul să se apredelească”, a subliniat prim-ministrul.

Menționăm că în ultimul spot video lansat de Igor Dodon, liderul PSRM declară că semnarea Acordul de Asociere la UE va duce la „dezbinarea societății și ne vom pierde țara”. Acesta a folosit imaginea Conchitei Wurst, câștigătoarea din acest an a Eurovisionului, pentru a-i speria pe moldoveni și a-i îndepărta de ideea integrării europene a Republicii Moldova. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub