După Pavel Filip și Igor Dodon a mers în Emiratele Arabe Unite

La invitația președintelui Emiratelor Arabe Unite, Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în EAU pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental care se desfășoară la Dubai.

După Pavel Filip și Igor Dodon a mers în Emiratele Arabe Unite
(Foto: presedinte.md)

Potrivit unui comunicat al Președinției, la eveniment, participă reprezentanți a peste 150 de state. Pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat.

„Președintele țării este convins că această vizită și întîlnirile bilaterale pe care le va avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relațiilor de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum și atragerea investițiilor străine în țara noastră”, se mai arată în comunicat. 

Pub

De asemenea, Igor Dodon, a anunțat într-o postare pe o rețea de socializare, că mai mulți oficiali și oameni de afaceri din diferite țări au solicitat întrevederi cu delegația Republicii Moldova. 

„Am lansat o invitație în adresa Excelenței sale, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, să efectueze o vizită oficială la Chișinău, în fruntea unui grup de investitori pentru a analiza posibilitatea inițierii unor proiecte concrete în diverse domenii”, mai spune oficialul.

UNIMEDIA amintește că și premierul Pavel Filip a fost într-o vizită de lucru în perioada 29-31 ianuarie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub