Dumitru Diacov, despre victoria lui Andrei Năstase: „Nu s-a gândit în viața lui să devină primar. Viața i-a acordat această surpriză”

Membrul Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține faptul că Andrei Năstase nu s-a gândit în viața lui că va deveni primar. În acest sens, dânsul a mai adăgat faptul că acest succes nu neapărat se va răsfrânge și peste alegerile parlamentare. Declarațiile au fost făcute într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

Foto: UNIMEDIA

Fiind întrebat pentru cine a votat la alegerile din Chișinău, dânsul a menționat că era plecat și nu a participat.

„Ce ocazie fericită..am fost plecat, iar asta m-a izbăvit de acest lucru”

„Situația care s-a creat a fost una gălăgioasă, n-a fost cel mai potrivit moment, dar așa s-a întâmplat. Important e că alegerile trebuie să fi democratice. Este puțin neobișnuit, dacă e să fim sincer. Năstase nu s-a gândit în viața lui să devină primar, a fost așa o ocazie și a participat. Viața i-a acordat această surpriză”, a susținut democratul.

În acest sens, Diacov a mai adăgat faptul că Guvernul nu trebuie să creeze probleme în relația cu Primăria Chișinău.

„Nu întotdeauna aceste tensiuni duc la ceva bun. Odată ales, un primar trebuie să aibă condițiile pentru a se manifesta(...) Nu este obligatoriu că această victorie se va răsfrânge și peste alegerile parlamentare”, a concluzionat Diacov.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.