Dumitru Diacov, despre unioniști, alegeri și apartamentul său din Moscova: „Nu este serios ca un deputat din Parlament să vorbească despre Unire”

Membrul Partidului Democrat, Dumitru Diacov a fost invitat în această seară în cadrul emisiunii Important la TVC21, în cadrul căruia s-a vorbit despre politica R.Moldova, alegerile locale și parlamentare și de asemenea despre unioniști.

Dumitru Diacov, despre unioniști, alegeri și apartamentul său din Moscova: „Nu este serios ca un deputat din Parlament să vorbească despre Unire”
Imagine simbol (Foto: UNIMEDIA)

„Sunt sigur că la alegerile parlamentare vom avea un grup de candidați de pe un segment sau altul. Respectivii candidați și partide trebuie să se întâlnească la o masă rotundă să discute care este cea mai bună soluție pentru acest segment. Eu aș prefera să discut cu partide apropiate de centrul dreapta, centrul stânga”, a comentat Diacov despre alegerile parlamentare.

De asemenea politicianul a discutat și despre posibilitatea unirii R.Moldova cu România și s-a făcut nemulțumit de astfel de atitudine din partea deputaților din Parlament.

„Nu este serios ca un politician să vorbească despre Unirea. Noi trebuie să fim prieteni cu statul vecin, însă trebuie în același timp să ne păstrăm independența și statalitatea, a adăugat acesta în cadrul interviului.

În contextul ultimelor știri apărute în presă ieri, cum ar fi că Dumitru Diacov dă în chirie apartamentul cu trei camere din Moscova Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, mai exact este vorba de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă și despre un posibil salariu din partea statului rusesc, acesta clarifică că doar soția primește.

„Soția mea primește pensie în Federația Rusă. (...) Dau în chirie apartamentul din Federația Rusă cu o sumă destul de mică pentru Moscova, cu doar 500 de euro”, a comentat acesta.

UNIMEDIA amintește și despre faptul că în niciuna din declaraţiile sale nu este specificată valoarea cadastrală a apartamentului din or. Moscova, dobândit în anul 1986 şi valoarea automobilelor BMW 730d, deţinut în proprietate din 2007, și Mercedes GLK, deținut din anul 2010.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub