„Dovezi compromițătoare” de la Renato Usatîi. PLDM: Falsuri grosolane!

Renato Usatîi continuă lanțul de acuzații lansate în adresa liderului PLDM, Vlad Filat. În replică, PLDM califică declarațiile lui Usatîi drept „falsuri grosolane lansate în scopuri electorale”.
„Dovezi compromițătoare” de la Renato Usatîi. PLDM: Falsuri grosolane!
Filat și Usatîi (Colaj: UNIMEDIA)

Supărat că Vlad Filat l-ar fi numit „criminal și KGB-ist”, Renato Usatîii a făcut publice „probe compromițătoare”.
 
„Vedem politicieni hibrizi apăruţi peste noapte, vorbesc de Usatâi. Avem pe de o parte implicarea unor resurse foarte mari financiare, clar cu origine străină şi cu obiectiv foarte clar de destabilizare. Dacă vă uitaţi foarte atent asupra modului de activitate o să găsiţi un scenariu semi-KGB-ist criminal la nivel de comportament, la nivel de ieşiri, la nivel de acuzaţii”, a declarat Vlad Filat vineri în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.
 
Într-o conferință de presă susținută azi, Renato Usatîii susține în continuare că a fost consilier principal de stat al ex-premierului Vlad Filat și, de această dată, a prezentat presei o presupusă copie a legitimației, dar și taloane speciale emise de Ministerul de Interne.
 
De cealaltă parte, PLDM neagă că un astfel de consilier a existat vreodată în aparatul Guvernului Republicii Moldova. „Consilierii Principali de Stat ai Prim-ministrului se numesc prin dispoziţia Guvernului Republicii Moldova, care în mod obligatoriu este publicată în Monitorul Oficial. Angajarea în serviciul public se face prin ordin/dispoziţie a conducătorului autorităţii angajatoare şi acest document, prin definiţie, nu poate fi unul secret”, scrie în reacția formațiunii conduse de Filat.
 
PLDM anunță că va face toate demersurile oficiale pentru ca organele de resort să sancţioneze uzul de fals comis de Usatîi. „Este o nouă confirmare a faptului că singurul obiectiv al aşa-zisului „proiect Usatîi” este să lovească în PLDM, în preşedintele Vlad Filat şi în parcursul european al Republicii Moldova”, se mai spune în declarația sus-menționată.
 
 
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub