Citește toate știrile la acest subiect

Dorin Chirtoacă, de partea viceprimarului Grozavu: „Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”

Licitația în cazul parcărilor cu plată s-a desfășurat complet legal, iar în cazul perchezițiilor efectuate de CNA sunt multe semne de întrebare. Declarațiile au fost făcute de primarul capitalei Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

Dorin Chirtoacă, de partea viceprimarului Grozavu: „Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”
(Foto: UNIMEDIA)

„Noi nu avem nimic împotriva oricăror investigații cu privire la activitatea noastră. Considerăm că cineva când încalcă legea, el trebuie să răspundă și altă cale nu există. În același timp, este bine să fie prezentate imediat probele cu privire la acuzarea unei persoane. Pentru ca societatea să se convingă este ceva substanțial la mijloc. Acum când au avut loc calamităţile, au venit cu percheziţii. Există mai multe semne de întrebare. În acest timp au fost şi procese de judecată, în care Primăria a pierdut. Dacă ne informau, poate că nu se ajungea la aceste procese de judecată”, a declarat edilul capitalei Dorin Chirtoacă.

Primarul capitalei a mai spus că licitaţia în cazul parcărilor cu plată s-a desfăşurat în limitele legii: „Am pornit de la premiza că totul se desfășoară în condiţiile de bună credinţă şi nu sunt niciun fel de aranjamente. Am discutat cu reprezentanţi ai firmei despre proiect, dar nu despre scheme. L-au reţinut pe Grozavu în toiul calamităţii. Mă tem că este nedrept cum au procedat cu Grozavu. Îi va fi ştirbită imaginea. Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub