Doliu în lumea fotbalului: ex-jucătorul lui Sheriff Tiraspol, Dionatan Teixeira, a decedat cu câteva ore în urmă

Fostul fotbalist al lui Sheriff Tiraspol, Dionatan Teixeira, a decedat în urmă cu câteva ore în Brazilia. Fundașul central din Brazilia avea doar 25 de ani. Jucătorul a venit la Sheriff în iarna anului trecut și a reușit să câștige cu galben-negrii Cupa și Campionatul Moldovei.

Doliu în lumea fotbalului: ex-jucătorul lui Sheriff Tiraspol, Dionatan Teixeira, a decedat cu câteva ore în urmă
Foto: FC-Sheriff.com

Vara trecută, Teixeira a revenit în Brazilia, însă a promis că va reveni la Sheriff. Jucătorul avea interdicție la efort din cauza unui virus periculos transmis printr-o mușcătură de țânțar. Potrivit primelor informații, Dionatan ar fi decedat din cauza unui infarct în timpul unei miuțe cu prietenii.

Campioana Moldovei a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor lui Dionatan Teixeira. Până a ajunge la Sheriff, fundașul brazilian a evoluat la Stoke City, bifând două partide în Premier League.

Pub

"Dionatan se bucura de popularite în cadrul echipei noastre. Este greu de conștientizat faptul că a decedat la o vârstă de doar 25 de ani" a declarat directorul executiv al celor de la Stoke, Tony Scholes.

În cariera sa, Teixeira a mai evoluat la formațiile Kosice, Slovan Bratislava, Banik Ruzina și Dukla Banska Bystica, toate din Slovacia.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub