Dodon: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine

Vladimir Putin este idolul președintelui socialiștilor. Igor Dodon spune că liderul de la Kremlin este un politician exemplu, acesta fiind un „statalist și un patriot puternic”, transmite UNIMEDIA.

„Pentru mine Vladimir Putin este un model de politician. Deoarece este un statalist și un patriot puternic, a făcut regulă în țara sa, interesele poporului său stau în capul mesei, ei fiind mai presus decât orice. Putin nu se lasă bătut și șantajat de nimeni, este un lider care ar fi un model pentru mine”, a menționat Dodon în cadrul emisiunii Ochiul Public de la Noroc TV.

Dodon: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine
(Foto: UNIMEDIA)

Totodată, acesta a mai punctat și faptul că relațiile dintre formațiunea pe care o conduce și Federația Rusă sunt destul de bune.

„Confirm, noi socialiști avem relații destul de bune în Federația Rusă, la nivel destul de înalt, conducerea de vârf a Federației Ruse. Acest lucru demonstrează încă odată că socialiștii pot rezolva acele probleme care sunt pe agenda bilaterală moldo-rusă, și cu exporturile, și cu migranții și altele”, a mai adăugat deputatul.

Pub

UNIMEDIA precizează că Igor Dodon și Zinaida Greceanîi, în campania electorală, au avut o scurtă întrevedere cu președintele Federației Ruse, Vladmir Putin.

Întrevederea avut loc după o recepție organizată cu ocazia Zilei unității naționale a Federației Ruse sărbătorită pe 4 noiembrie. Totodată, poza în care Igor Dodon și Zinaida Greceanîi apar alături de președintele rus a fost folosită în cadrul campaniei electorale.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub