Dodon îi răspunde lui Candu: Lăsați literatura și apucați-vă de lucru

Liderul PSRM, Igor Dodon, a reacționat la postarea de pe blogul vicepreședintelui Partidului Democrat, Andrian Candu, în care acesta prevestește „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Socialistul s-a arătat indignat de declarațiile făcute de Candu în adresa sa, notează UNIMEDIA.

Dodon îi răspunde lui Candu: Lăsați literatura și apucați-vă de lucru
(Foto: UNIMEDIA)

„Am avut impresia că domnul Candu este un om echilibrat, care poate fi manierat şi la vorbă şi la port. Aceasta a fost o imagine falsă. În realitate, domnul Candu s-a dovedit a fi prea slab pentru o funcţie atât de înaltă. I-au cedat nervii. A coborât la nivelul unui limbaj de mahala. Păcat de el. Nu m-am aşteptat din partea lui la aşa cuvinte ca „dodoni" şi „trădători". Credeam că e mai cult şi mai inteligent decât Ghimpu, dar se vede că anii de alianţă cu unioniştii liberali i-a contaminat pe democraţi şi cu idei, şi cu cuvinte”, a declarat Dodon într-o postare pe o rețea de socializare.

În același timp, Dodon i-a recomandat ministrului Economiei să se lase de literatură și să se apuce de lucru. De asemenea, acesta s-a arătat dezamăgit de politicienii Filat și Candu.

Pub

„Nu m-am aşteptat de la Candu că va prelua mesajul otrăvit al lui Filat şi mă va acuza că i-aş fi şoptit lui Putin cum să facă politica externă a Rusiei. Trebuie să fii tare turmentat la cap ca să-ţi vină în minte aşa prostii. Îi credeam pe Filat şi pe Candu mai serioşi. Ambii sunt o dezamăgire ca politicieni. Am o recomandare pentru ministrul Candu. Lăsaţi literatura, lăsaţi blogul şi ocupaţi-vă de economie. Ştiu că e greu, ştiu că nu puteţi, ştiu că v-a cuprins isterica. Dar luaţi o pastilă, calmaţi-vă, organizaţi şedinţe cu experţi care se pricep, participaţi la negocieri, studiaţi problemele atent, căutaţi soluţii”, a declarat liderul PSRM.

UNIMEDIA precizează că, într-o postare pe blogul său personal, ministrul Economiei, Adrian Candu, a prevestit „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Potrivit democratului, cei care se dau drept patrioți, dar de fapt acționează împotriva intereselor Republicii Moldova, riscă atât cu cariera politică, cât și cu demmiitatea de cetățean. Opinii în acest a fost împărtășite de Andrian Candu într-o postare pe blogul personal.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub