Dodon îi dă un sfat lui Leancă: „Osoznaite” ce faceţi

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a reacționat la comentariile făcute ieri, de către premierului  Iurie Leancă referitoare la campania sa mediatică prin care se promovează aderarea Moldovei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazakstan, notează UNIMEDIA. 

Dodon îi dă un sfat lui Leancă: „Osoznaite” ce faceţi
Leanca VS Dodon (Colaj: UNIMEDIA/ Andrei Gagiu)

Mai mult, Dodon face anumite precizări în acest context. „Domnule prim-ministru, în Moldova există doi oameni "opredeliţi" în privinţa politicii externe a ţării: Leancă şi Dodon. Dumneavoastră sunteţi sincer în promovarea vectorului integrării europene, eu sunt ferm convins în necesitatea aderării la Uniunea Vamală”, a declarat liderul PSRM. 

De asemenea, Dodon îi solicită premierului ca decizia și viziunea sa politică să fie acceptată și respectată.

Pub

„Înţeleg, că nu vă place viziunea mea politică. Nici eu nu accept modul în care mergeţi spre semnarea Acrodului de Asociere cu UE fără a consulta cetăţenii. Dar nu înseamnă că nu repect alegerea pe care aţi făcut-o. Vă rog să respectaţi şi alegerea mea, dacă sunteţi democrat şi credeţi în valorile liberalismului european (cu tot cu transvestitul cel bărbos la pachet)”, afirmă sursa.

Totodată, acesta i-a dat un sfat șefului Executivului prin care îl îndeamnă să realizeze ce face.

„Totuşi, vă dau un ultim sfat, domnule prim-ministru, într-un limbaj pe care îl înţelegeţi bine încă din studenţie: osoznaite ce faceţi. Nu mergeţi împotriva voinţei poporului. Să nu rămâneţi cu steagul UE în mână şi desculţ”, a comentat acesta pe contul său de facebook.

În același timp, liderul socialiștilor susține că Ucraina a rămas fără o parte din teritorii pe motiv că nu a fost efectuat un referendum național. „Nu împingeţi Moldova pe calea sinucigaşă a Ucrainei”, a conchis sursa.

„E timpul să se apredelească!” Îndemnul lui Leancă pentru Dodon

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub