Dodon către Chirtoacă: Să și-l ia pe moșul său și să plece la Băsescu

Liderul PSRM, Igor Dodon, rămâne ferm pe poziție. Acesta și-a propus să colecteze circa 100 mii semnături de la chișinăuienii care doresc demiterea primarului general Dorin Chirtoacă de la Primărie. Timp de o săptămână, în Chișinău urmează să fie instalate mai multe corturi similare unde se vor colecta aceste semnături, notează UNIMEDIA.
Dodon către Chirtoacă: Să și-l ia pe moșul său și să plece la Băsescu
(Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Începem paşaportizarea curţilor, blocurilor din Chişinău, vom merge în fiecare curte din Chişinău. Vom discuta cu oamenii, vom colecta semnături pentru demiterea lui Chirtoacă. Vom bate cu pumnul în masă pentru demiterea lui Chirtoacă, noi nu o să ne oprim aici, noi vom merge până la sfârșit", a declarat Dodon.

De asemenea, Dodon a venit cu un apel către edilul Capitalei. „Chirtoacă și moșul său, Mihai Ghimpu, să plece la Băsescu, să plece la București unde poate este agreat și este așteptat. Aici în Chișinău nimeni nu îl dorește. Noi dorim demiterea legală a groparului Chișinăului. În acest sens sunt trei căi:  judecata, Consiliul Municipal Chișinău, precum și Parlamentul RM”, a conchis sursa.

UNIMEDIA precizează că, liderul PSRM, Igor Dodon, a dat startul campaniei „Chişinăul are nevoie de Altceva”, în cadrul căreia vor fi colectate semnături de la cetăţenii care doresc demiterea lui Chirtoacă de la Primărie. Campania se va desfăşura începând cu luna iulie şi are drept scop colectarea a peste o sută de mii de semnături.  

Amintim că la începutul lunii iulie, instanţa de judecată a respins solicitarea socialiştilor de a înregistra grupul de iniţiativă pentru organizarea referendumului cu privire la demisia primarului Dorin Chirtoacă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub