(doc/foto) Un Aqua Park ar putea fi construit în capitală. Cine este beneficiarul

Un nou Aqua Park ar putea fi construit în parcul „La Izvor” din capitală. Chiar dacă comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare a dat aviz negativ proiectului dat, consilierii municipali vor decide dacă prelungește contractul de arendă sau nu la următoarea ședință.

(doc/foto) Un Aqua Park ar putea fi construit în capitală. Cine este beneficiarul
(Foto: simbol)

Despre aceasta a anunțat consilierul municipal al fracțiunii PSRM, Alexandru Odințov.

„Palatul de Cultură al Sindicatelor este demolat. A venit timpul și pentru cafeneaua „Guguță” și construcția din parcul „La Izvor”. La ședința Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare s-a pus în discuție extinderea contractului de închiriere a terenului din Parcul „La Izvor”, în baza deciziei judecătorești a firmei lui Gabriel Stati. Suprafața terenului este de 1,7 hectare. Scopul - construcția unui Aqua Park. Proiectul a fost propus personal de Dorin Chirtoacă”, a declarat consilierul municipal, publicând documentele corespunzătoare pe Facebook.

Pub

Potrivit declarațiilor consilierului, beneficiarul acestui parc acvatic este Gabriel Stati, care este fondatorul SRL-ului Pavlomarin, compania pe numele căreia urmează să fie decis dacă se va prelungi sau nu contractul de arendă.

Potrivit proiectului, Primăria în conformitate cu o decizie a Curții de Apel Chișinău este obligată să prelungească contractul de arendă a terenului. Proiectul prevede că plata anuală pentru arenda terenului este de 69 de mii de lei. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub